Bøger
Jeg har et mindre antal trykte bøger tilbage som du kan se nedenfor. Ellers kan du finde bøgerne som e-bog hos saxo.com: https://www.saxo.com/dk/forfatter/erik-soendergaard_6555088

"Den skånske Hønseavler". Den sande historie om Reichsführer SS Heinrich Himmlers endeligt.

"Den kultiverede Egoist": et forsøg på at finde en eviggyldig forklaring på hvorfor vi mennesker opfører os som vi gør.
Gratis hos saxo.com

"Kloderi": hvad sker der med os mennesker hvis en uoverskuelig og uafvendelig katastrofe rammer hele verden?
Kr 85,- hos saxo.com

"Pyjamastrolden": en række små historier som jeg skrev til vores søn, Carl-Cedric da han hver anden måned var i Sofia sammen men Bettina. Gratis hos saxo.com

"Manden bag Komfuret": En lidt anderledes kogebog der oprindelig blev lavet som en reklamesag, men kan give god inspiration i køkkenet.
Trykte bøger til 100 Skr pr stk.
Send mig en mail med din bestilling - så sender jeg bogen/bøgerne og mailer banknummer til dig.
EOH
"Øst for Håbet"               Teksten på bogens bagside:
Siden jerntæppet blev rullet sammen, hører verden dagligt om begivenheder som mennesker i Vesten kun tror finder sted i fiktionens verden. Men for indbyggerne i de nye stater er det hverdagens barske realitet. Når korrupte politikere allierer sig med mafia-agtige organisationer, er intet umuligt eller utænkeligt. 
The Wild West er blevet erstattet af The Wild East hvor lovløshed er den reelle hersker, selv om man bryster sig af at have indført demokrati. 
Folket i den lille, unge republik Bjesnadorsien kæmper for at overleve. Korruption, mafia og håbløshed dominerer. Folket lever på bagsiden af det rige Vesteuropa - kun et par timers flyvetur borte. Men selv under de mest utænkelige forhold vokser idealisme og kærlighed. To kræfter der i forening måske kan udrette mirakler.
evh
"En værre historie"        Teksten på bogens bagside:
Det er fornuftigt at kende historien. Godt at vide hvad der skete, men endnu bedre at vide hvorfor. Seriøse historikere kan dokumentere faktiske hændelser. Men kendsgerninger forveksles ofte med en tolkning af hvorfor begivenhederne fandt sted. Hvem trak i tråden? Hvad var den egentlige baggrund? Sejrherrerne kan ikke ændre på hvad det skete, men hvorfor det skete. Tvivsomme hensigter erstattes af ædle motiver. Enhver der sætter spørgsmålstegn ved "hvorfor"-forklaringer, vil opdage at verden ikke har forandret sig så meget.

Ordet "historie" har to betydninger. Enten kan en historie være faktisk eller opdigtet. Det kan ofte være et problem at skelne. Historien her er en collage af faktiske og opdigtede begivenhder og bevæggrunde, faktiske steder og ikke-eksisterende steder. Det hele er blandet godt sammen uden smålig skelen til faktisk tid og persongalleri. Derfor kan bogen ikke læses som historie, men bare som en historie. For eller ville historien jo netop være en værre historie.
RAAD
"Den ædle Råddenskab"        Teksten på omslagets bagside:
I vinens verden er ”den ædle råddenskab” den lykkelige hændelse der gør især Sauternes til noget ganske unikt. 
Men i den menneskelige verden er betydningen ganske anderledes. Her betyder det at uædle mål og hensigter pakkes ind i pæne og anstændige forklaringer og begrundes med ædle formål. 
Selv ganske normale mennesker kan langsomt glide  ind i råddenskaben og udvikle undskyldninger over for sig selv til retfærdiggørelse af sine handlinger. 
Det er hvad der sker for hovedpersonerne i bogen her. Men deres primitive råddenskab overgås dog snart af helt andre interesser som professionelt udøver råddenskab. De første for penge og evigt liv, de næste tilføjer et yderligere aspekt: magt. 
Som bogen lader USA’s forsvarsminister sige: ”Vi har de mest avancerede våben til at slå folk ihjel med, men denne opdagelse er endnu farligere: et våben der kan holde folk i live.”
evh (1)
RAAD (1)