Uglegylp
Først fax’en – nu e-mailen. Vores hverdag er revolutioneret.  Førhen kunne man glæde sig til postens komme, men i dag medbringer han stort set kun regninger og reklamer. Alt, hvad der er vigtigt, kom jo i går på e-mailen eller faxen.  Men denne udvikling desuagtet, kommer posten trofast hver eneste dag. Og i etaten er der evige problemer med at holde omkostningerne nede.  Hvorfor egentlig ikke blot uddele post 2 dage om ugen?

Nogle firmaer kan selvfølgelig have behov for daglig post.  Men vi befinder os i brugerbetalingens tid – så derfor kunne det sikkert nemt gennemføres, at firmaer med dette behov betaler sig fra daglig udbringning af post – eller at de selv henter den på posthuset, som vi kender det fra postboks-systemet.
Posten og andre pakke-firmaer kommer med pakkerne i dagtimerne. Private pakkemodtagere er typisk aldrig hjemme i dagtimerne.

Posten tager pakken ind i bilen på posthuset.  Hos modtageren tager han pakken med op.  Smider en seddel ind, når ingen er hjemme.  Tager pakken med ned i bilen igen.  Og ud af bilen igen, når den skal retur på posthuset.

Der er et tæt net af tankstationer over hele landet.  De vil gerne se kunder og de har typisk åben til i hvert fald kl 9 hver aften.

Gad vide, hvorfor posten – eller et pakkefirma – ikke laver et samarbejde med en benzinselskab om udlevering af pakker. Når pakken ankommer, sendes besked til modtager (pr e-mail, hvis denne er oplyst), om at nu kan pakken afhentes.
Nemt, enkelt og meget billigere.
Postand